Skade åbner for Dalgaard-start

Træner fastholder offensiv spillestil trods tre nederlag på stribe

Træner Joakim Mattsson skal i eftermiddag forsøge at hente sin første turneringssejr med Vendsyssel FF.Arkivfoto: Kurt Bering

Træner Joakim Mattsson skal i eftermiddag forsøge at hente sin første turneringssejr med Vendsyssel FF.Arkivfoto: Kurt Bering

HJØRRING:Nytilkomne Thomas Dalgaard er endnu ikke helt i omdrejninger efter en lang periode med begrænset spilletid, men han starter formentlig alligevel inde for Vendsyssel FF i dagens udekamp i 1. division i fodbold mod oprykkerne fra Fremad Amager.

Angrebskollega Nicolas Bøgild er nemlig blevet småskadet.

- Dalgaard skal lige falde til på holdet, men jeg er sikker på, at han nok skal komme til at score mål for os, siger cheftræner Joakim Mattsson, der så småt er ved at være under pres efter en dybt skuffende sæsonstart med tre nederlag i træk.

Det får ham dog ikke til at tvivle på den offensive spillestil, han er ved at implementere på holdet.

- Vi starter på samme måde som vi plejer mod Fremad Amager. Jeg er sikker på, at vi nok skal komme til at skabe en del chancer, men jeg er heller ikke naiv, så det er muligt, at vi i perioder vil trække os lidt tilbage på banen og køre kontra på dem, siger Joakim Mattsson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.