Skade kan gavne Andersen i NHL

Formstærke John Gibson blev skadet og afløst af Frederik Andersen, da Anaheim Ducks tabte

Frederik Andersen (th.) får måske kortere vej til spilletid for Anaheim Ducks. Arkivfoto: Elsa/Scanpix
Sport 7. januar 2016 09:28 - Opdateret 7. januar 2016 09:38

ANAHEIM: Anaheim Ducks’ danske målmand Frederik Andersen, der har en fortid i Frederikshavn White Hawks, har på det seneste mistet sin startplads i målet til den amerikanske opkomling John Gibson.

Gibson har stået en række gode kampe i løbet af december og januar, hvor Ducks har lukket meget få mål ind. Kun to scoringer har holdet fået imod sig i de seneste fire kampe.

Men i kampen natten til torsdag mod Toronto Maple Leafs var Gibson og Ducks rådvilde. Leafs førte 3-0 kort inde i tredje periode, hvor den unge målmand måtte udgå med en skade efter at være kollideret med Torontos Nazem Kadri. Toronto vandt kampen 4-0.

Kamp om slutspil

Anaheim Ducks træner Bruce Boudreau siger efter kampen, at han endnu ikke kender omfanget af Gibsons skade.

Andetsteds i NHL var en anden dansker også i aktion.

Jannik Hansen og hans Vancouver Canucks fik en 3-2-sejr mod Carolina Hurricanes, og holdet hænger dermed på i kampen om slutspilspladserne i Pacific Division.

Hansen måtte udgå

Det canadiske hold har nu 16 sejre og 25 nederlag. Ni af kampene er tabt i forlænget spilletid, hvilket er mest af alle i NHL.

Jannik Hansen måtte udgå sent i tredje periode efter en nærkamp, men det vurderes ikke at være en skade, der kommer til at holde ham fra isen i længere tid.

Washington Capitals er hidtil årets bedste NHL-hold. Holdet fra hovedstaden har vundet 29 kampe og kun tabt 7 i ordinær spilletid.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...