Skader kan tvinge Randers på transfermarkedet

Randers overvejer at hente forstærkning i vinterpausen efter flere skader i centerforsvaret.

Alka Superligaen er på vej mod en lang vinterpause, og det betyder, at transfervinduet nærmer sig.

Således også i Randers, hvor vinduet muligvis kommer belejligt. I hvert fald blev Jeppe Tverskov alvorligt skadet for nylig mod AaB og er ude i tre måneder.

Derudover kom forsvarskollega Mads Agesen galt af sted i Randers' seneste kamp mod FC Nordsjælland.

Det efterlader bare Mads Fenger og helt unge Jonas Bager tilbage i centerforsvaret, og det kan tvinge Randers til at reagere, ifølge træner Colin Todd.

- Agesens skade kender vi ikke omfanget af endnu, men det ser ikke godt ud med hans knæ. Derfor er den position et sted, hvor vi muligvis skal ud og gøre noget.

- Samtidig er der i et transfervindue altid muligheden for, at andre klubber vil have nogle af vores spillere. Derfor ved jeg også, at PC (sportschef Peter Christiansen, red.) kigger markedet og nye spillere an, siger træneren.

Samtidig har flere bærende kræfter udløb i deres kontrakter til sommer.

Det betyder, at spillere som blandt andre Jonas Borring, Alexander Fischer og Jeppe Tverskov frit kan handle med andre klubber efter nytår.

- Jeg er fuldt klar over situationen med de spillere, men jeg vil igen lade det være op til PC at træffe de beslutninger, siger han.

Jonas Borring, der har spillet sig til en nøglerolle i denne sæson, har netop udløb til sommer, men er gået i dialog med Randers.

- Randers har henvendt sig, og der er startet en fin dialog. Vi ser selvfølgelig lige hinanden an, og jeg kan ikke sige så meget, men jeg er positiv.

- Jeg er faldet sindssygt godt til i Randers, og det er min familie ligeledes, så jeg kunne sagtens se mig selv fortsætte her i klubben. Men vi må se, hvad der sker, jeg er i hvert fald optimistisk, siger Borring.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.