Skadet Boilesen åbner for Brøndby-back

Brøndbys Riza Durmisi er eneste naturlige venstreback i landsholdstruppen efter Nicolai Boilesen skade

Arkivfoto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix
Sport 1. september 2015 10:55

HELSINGØR: Tidligere på dagen oplyste landstræner Morten Olsen, at Nicolai Boilesen har forladt landsholdstruppen med en skade. Det åbner for truppens eneste naturlige venstreback - Riza Durmisi fra Brøndby.

21-årige Durmisi - der har spillet en enkelt A-landskamp - håber på, at han får chancen fredag, når Danmark møder Albanien i EM-kvalifikationen.

- Jeg håber, Morten Olsen ser min vej, for jeg er helt klar. Jeg ved, det er en vigtig kvalifikationskamp, som vi skal vinde, så måske vil han benytte spillere, som han kender bedre i forvejen end mig.

- Men jeg håber på det bedste, og jeg er optimistisk omkring at få noget spilletid, siger Riza Durmisi, som samtidig ærgrer sig på Boilesens vegne.

Ud over Durmisi kan alsidige Daniel Wass være i spil til pladsen som venstre back, mens også FC Københavns centrale midtbanespiller Thomas Delaney i efteråret 2013 fik sin landsholdsdebut på den uvante backplads.

Kampen mod Albanien kan blive et opgør, som Danmark vil sætte sig spillemæssigt på, og det taler i Durmisis favør, mener han selv.

- Der er ingen tvivl om, at en offensiv stil passer mig godt. Hvis jeg spiller, så vil jeg bidrage med noget af det, jeg kan.

- Det er det offensive spil, men jeg vil selvfølgelig også være opmærksom defensivt, for Albanien har nogle gode kanter, siger Durmisi.

Brøndby-spilleren har albanske rødder, og det kan også være med til at give ham en fordel, fordi han forstår albanernes interne kommunikation.

- Hvis jeg får muligheden, vil det være utrolig stort. Jeg kan samme sprog som dem, så jeg ved, hvad der bliver snakket om på banen. Og det taler selvfølgelig til min fordel, siger han.

Durmisis eneste landskamp indtil videre var i juni mod Montenegro.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...