Skadet Boilesen går glip af vigtige landskampe

Nicolai Boilesen har forladt landsholdslejren med en skade, oplyser landstræner Morten Olsen.

1. september 2015 10:23 - Opdateret 1. september 2015 10:24

Venstrebacken Nicolai Boilesen kommer ikke med i EM-kvalifikationskampene mod Albanien og Armenien.

Ajax-spilleren var tirsdag formiddag ikke med, da landsholdet gik på træningsbanen i Helsingør, og meldingen fra landstræner Morten Olsen lyder på, at han er sendt hjem med en knæskade, der koster ham deltagelsen i de vigtige kampe.

Nyheden er et hårdt slag for Olsen, der mandag måtte tage afsked med Simon Poulsen, det andet alternativ på venstreback-positionen. Også Poulsen er skadet.

- Desværre har vi været nødsaget til at sende ham hjem. Han kom ind i landsholdslejren med en knæskade, og den har vi testet.

- Vi er kommet frem til, at han ikke bliver klar til nogen af kampene, siger Morten Olsen.

- Vi tog ham ind i lejren til trods for, at han ikke har spillet kampe for Ajax i denne sæson, og han var også klar over, at hvis han ikke kunne træne hver dag, så kunne det ikke lade sig gøre.

- Vores lægestab og han selv mener ikke, at han kan blive klar, fortæller landstræneren.

Boilesen har ofte været ramt af skader i sin karriere og gik også glip af den seneste EM-kvalifikationskamp mod Serbien i juni. Han har kun spillet 15 landskampe siden debuten mod Skotland for fire år siden.

Landstræneren udtog mandag Andreas Christensen, men Borussia Mönchengladbach-spilleren er denne gang udtaget som defensiv midtbane og højreback.

Lige nu er Brøndby-spilleren Riza Durmisi derfor eneste tilbageværende venstre back i truppen, men Olsen har også mulighed for at rykke andre spillere over i venstre forsvarsside.

- Jeg har Durmisi plus Daniel Wass og Thomas Delaney som muligheder på venstreback, så vi er godt besat på den position. Det er vi trygge ved, siger Morten Olsen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...