Skadet Cornelius: Jeg vil ikke snakke med Dennis Flinta

FCK-angriberen mener, at det ikke var et hændeligt uheld, da Silkeborgs Dennis Flinta skadede ham.

For 20 dage siden brækkede FC København-angriberen Andreas Cornelius sin ene ankel efter en voldsom tackling fra Silkeborgs Dennis Flinta.

Sidstnævnte har efterfølgende forsøgt at komme i kontakt med FCK'eren, men Andreas Cornelius har ikke lyst til at tale med manden, der har sendt ham på sidelinjen i et halvt år.

- Jeg tror, han har forsøgt at komme i kontakt med mig, men jeg har ikke lyst til at snakke med ham, siger Andreas Cornelius til Onside.

- Hvis det skulle være for min skyld, dér er jeg egentlig lidt ligeglad med at snakke med ham, og jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle snakke med ham for hans skyld, siger han.

Andreas Cornelius kommer blandt andet til at gå glip af sommerens EM-slutrunde for U21-landshold i Tjekkiet.

Derudover er han ude i resten af sæsonen, der blandt andet byder på en pokalfinale for FCK, og han kommer heller ikke med i begyndelsen af næste sæson.

Han er kritisk over for Dennis Flintas tackling.

- Jeg synes slet ikke, at det var et hændeligt uheld. Jeg synes, at det var en risiko, han (Flinta) tog, og så skete der det værst tænkelige.

- Jeg tror ikke, han gik ind i tacklingen for at brække benet på mig. Men han gik ind i en tackling bagfra med høj kraft og strakt ben. Og så er risikoen der, og det er lidt det, jeg er irriteret over. At man laver en tackling med risiko for at brække mit ben, siger Andreas Cornelius.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.