Skadet Enevoldsen rejser hjem

AaB-angriberen kan få svært ved at blive klar til forårssæsonen første kampe

Thomas Enevoldsen er rejst hjem til Danmark. En skadet fod forhindrer angriberen i at træne med resten af holdet. Foto: Lars Pauli

Thomas Enevoldsen er rejst hjem til Danmark. En skadet fod forhindrer angriberen i at træne med resten af holdet. Foto: Lars Pauli

SAN PEDRO DEL PINATAR: Torsdag fik ikke den bedste start for AaB, der måtte tage afsked med Thomas Enevoldsen, som ikke længere er at finde i spanske San Pedro del Pinatar. Angriberen er rejst hjem til Danmark for at modtage behandling i den skadede fod, som har voldt ham problemer fra første dag på de hårde spanske baner.

- Der har været et langt forløb, hvor det faktisk er gået fint, men skaden begyndte desværre at blomstre lidt op efter træningskampen mod Vendsyssel FF, forklarer cheftræner Kent Nielsen.

Fodskaden er et tilbagevendende problem for Thomas Enevoldsen, der tidligere i karrieren har siddet ude i lange perioder af selvsamme årsag.

Kamp mod tiden

Denne gang betyder skaden, at angriberen kan få problemer med at blive klar til forårssæsonen, der starter 19. februar med den første af to 1/16-finaler i Europa League mod belgiske Club Brugge.

- Nu har Thomas allerede siddet ude i noget tid, og vi træner jo for at komme i topform. Det er ikke nemt, når man ikke kan spille, og derfor kan det også blive svært for ham at nå et fornuftigt niveau. Det er ikke definitivt, men der er ingen tvivl om, at han vil komme til at mangle noget på det fysiske plan, siger Kent Nielsen, der som minimum må se bort fra Thomas Enevoldsen i de to kommende træningskampe mod Shakhtar Donetsk og Torpedo Moskva.

I bestræbelserne på at blive klar til forårssæsonen skal Thomas Enevoldsen i den kommende tid arbejde tæt sammen med fysioterapeut Morten Skjoldager, der samtidig skal hjælpe Jakob Ahlmann, Lukas Spalvis og Donny Gorter, som alle genoptræner efter korsbåndsskader.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk