Skadet forsvarsduo er på vej frem

Jakob Ahlmann og Kasper Petersen fik tid for reserveholdet

Arkivfoto: Claus Søndberg

Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Da AaB’s reserver mødte Randers’ ditto tirsdag, var det med Kasper Petersen og Jakob Ahlmann fra start. Begge forsvarsspillere har været ude med skader, og dermed ligner det et skridt fremad for duoen.

- Det er positivt, at det ser bedre ud. Men vi må afvente og se til dagens kamp, om de får men af det. Det er deres første, rigtige test, siger cheftræner Lars Søndergaard.

Men man skal ikke regne med at se de to i førsteholdets startopstilling foreløbig. Kasper Pedersen kan dog være i spil til Superliga-kampen mod AGF på lørdag.

- Er han klar og spiller godt, vil jeg ikke udelukke ham som emne til bænken på lørdag (mod AGF, red.). Men det bliver ikke aktuelt med Ahlmann. På den konto har vi lidt at gøre med, så der kan vi bygge ham stille og roligt op, siger træneren.

Lars Søndergaard fremhæver Patrick Kristensen og Jukka Raitala som muligheder på venstre back. Derfor har Jakob Ahlmann tid til at blive klar.

Til tirsdagens træning var Rasmus Würtz på græs, hvor han trænede lidt med bold. Men ifølge træneren tør man ikke bringe anføreren i spil mod AGF. Man er bange for, at hans skade i baglåret springer op.

AaB slog Randers med cifrene 3-1. Kasper Pedersen var inde i 80 minutter, hvor han scorede et mål. Jakob Ahlmann spillede et kvarter.

Foruden midterforsvareren scorede Nicklas Helenius og U19-spiller Sebastian Andersen også.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Statsadvokaten har talt: Jens-Peter Skov slipper for tiltale i sag om sex med mindreårig
Luk