Skadet italiensk trio kæmper mod tiden

Italien kan blive tvunget til at stille op i svækket tilstand, når de møder Tyskland i EM-semifinalen.

Skadet italiensk trio kæmper mod tiden

Mens den tyske træner Joachim Löw tirsdag eftermiddag erklærede alle sine spillere klar til at møde Italien i EM-semifinalen på torsdag, ser det mere grumset ud i den italienske lejr.

To italienske spillere måtte udgå undervejs i kvartfinalen mod England, og det er stadig tvivlsomt, om de to, Daniele De Rossi og Ignazio Abate, bliver klar.

Samtidig kæmper lægestaben på at få Giorgio Chiellini stablet på benene, så han igen kan træde ind på sin vante plads i forsvaret efter at have siddet over mod englænderne.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at få dem klar, siger den italienske landsholdslæge Enrico Castellacci ifølge AFP.

I kvartfinalen spillede Leonardo Bonucci i stedet for Chiellini, mens Thiago Motta kan træde ind på midtbanen i stedet for den i dette EM velspillende De Rossi.

Mere problematisk er det med Abate, der spiller højre back. Hans naturlige afløser, Christian Maggio, er nemlig i karantæne efter at have fået sit andet gule kort mod englænderne.

Italienerne er i forvejen sure over, at de har mindre end fire døgn til at forberede sig på kampen, mens Tyskland har haft seks. Tyskerne spillede allerede fredag aften deres kvartfinale mod Grækenland.

/ritzau/