Skadet Lionel Messi styrketræner dagen derpå

Trænede let med tirsdag

Lionel Messi trænede med igen torsdag, efter han måtte udgå med en skade i kampen mod Benfica. Foto: Scanpix

Lionel Messi trænede med igen torsdag, efter han måtte udgå med en skade i kampen mod Benfica. Foto: Scanpix

BARCELONA:FC Barcelona-stjernen Lionel Messi trænede torsdag let med, efter at han onsdag aften blev knæskadet i Champions League-kampen mod Benfica.

- Messi var i styrketræningslokalet torsdag. Messi fik i onsdagens kamp et slag på knæet og skal undersøges yderligere, inden skadens omfang kendes, skriver klubben på sin hjemmeside.

Messi startede på bænken i 0-0-kampen, hvor Barcelona intet havde at spille for, eftersom spanierne allerede var sikret avancement fra gruppespillet.

Alligevel kom Messi på banen i anden halvleg, og det havde formentlig noget at gøre med, at argentineren jagter rekorden for flest scorede mål i et kalenderår.

Den rekord sidder den tyske legende Gerd Müller på. I 1972 scorede han 85 mål for Bayern München og Vesttyskland. Messi har i 2012 hidtil scoret 84 mål for Barcelona og Argentina.

Messi indrømmer, at han frygtede det værste, da han blev kørt ud af banen liggende på en båre.

- På det tidspunkt troede jeg, at der ville gå lang tid, før jeg kunne løbe på en fodboldbane igen. Men det går bedre nu. Om jeg kan være med mod Betis på søndag, afhænger af, hvordan knæet heler, siger argentineren.

De første uofficielle meldinger går på, at Messi er ude i to uger. Barcelona mangler endnu at spille tre kampe i Primera Division inden nytår. Sidste kamp i år er 22. december mod Valladolid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.