Skadet Messi må holde op til tre ugers pause

Lionel Messi misser næste uges Champions League-opgør mod Celtic. Argentineren må holde op til tre ugers pause

29. september 2013 13:39 - Opdateret 29. september 2013 13:40

Skadet Messi må holde op til tre ugers pause

Selv om han stadig scorer masser af mål, har Lionel Messi sine problemer at slås med. FC Barcelona-spilleren må nu holde to til tre ugers pause med en mindre muskelskade.

Det oplyser klubben søndag på sin hjemmeside.

- Undersøgelser her til morgen har bekræftet en lille muskelskade i Messis højre lår, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Den forventede pauser bliver to til tre uger, og han går derfor glip af kampene i næste uge mod Celtic og Valladolid.

Efter næste weekends spillerunde i de nationale ligaer er der igen landskampspause, og den kommer altså belejligt for Barcelona, så Lionel Messi muligvis kan nå at være med, når ligakampene genoptages - Barcelona møder Osasuna den 19. oktober.

Argentineren var udtaget til sit lands VM-kvalifikationskampe mod Uruguay og Peru, men dem kommer han nu til at springe over. Argentina har allerede sikret sig adgang til næste års VM-slutrunde i Brasilien, så ulykken er ikke så stor.

Lionel Messi har haft skadesproblemer i en lind strøm siden sidste sæsons kvartfinale i Champions League mod Paris Saint-Germain i april.

Ikke desto mindre har han alligevel scoret 11 mål i ni kampe for FC Barcelona i denne sæson, hvor klubben har haft sin bedste start nogensinde i ligaen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...