Skadet Messi må holde op til tre ugers pause

Lionel Messi misser næste uges Champions League-opgør mod Celtic. Argentineren må holde op til tre ugers pause

Skadet Messi må holde op til tre ugers pause

Selv om han stadig scorer masser af mål, har Lionel Messi sine problemer at slås med. FC Barcelona-spilleren må nu holde to til tre ugers pause med en mindre muskelskade.

Det oplyser klubben søndag på sin hjemmeside.

- Undersøgelser her til morgen har bekræftet en lille muskelskade i Messis højre lår, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Den forventede pauser bliver to til tre uger, og han går derfor glip af kampene i næste uge mod Celtic og Valladolid.

Efter næste weekends spillerunde i de nationale ligaer er der igen landskampspause, og den kommer altså belejligt for Barcelona, så Lionel Messi muligvis kan nå at være med, når ligakampene genoptages - Barcelona møder Osasuna den 19. oktober.

Argentineren var udtaget til sit lands VM-kvalifikationskampe mod Uruguay og Peru, men dem kommer han nu til at springe over. Argentina har allerede sikret sig adgang til næste års VM-slutrunde i Brasilien, så ulykken er ikke så stor.

Lionel Messi har haft skadesproblemer i en lind strøm siden sidste sæsons kvartfinale i Champions League mod Paris Saint-Germain i april.

Ikke desto mindre har han alligevel scoret 11 mål i ni kampe for FC Barcelona i denne sæson, hvor klubben har haft sin bedste start nogensinde i ligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst