Skæve IF fik nyt æresmedlem

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kurt Nielsen er det sjette æresmedlem i Skæve IF.Privatfoto.

En meget rørt og glad Kurt Nielsen modtog forleden en hædersbevisning som æresmedlem af Skæve IF.

Michael Eriksson Kristensen fra Skæve IF overrakte ham prisen og sagde blandt andet i sin tale.

- Kurt har haft stort set alle poster i klubben. Han startede som aktiv spiller som 16-årig og har om nogen vist ægte klubfølelse. Det kunne mange lære af, for Kurt har igennem de seneste 40 år viet sit liv til Skæve IF. Han har næsten haft alle poster i klubben. Formand, næstformand, menigt bestyrelsesmedlem, holdleder, og så hjælper han til ved det ugentlige bankospil hver onsdag.

- Han sørger også for at banen er kridtet op til hjemmekampene, og han er i det hele taget en kæmpe ildsjæl og en mand som Skæve IF ikke kan takke nok. Hans indsats gennem de seneste 40 år har været helt unik, og noget vi med stolthed kan glæde os over. Derfor fortjener Kurt om nogen hæderen at blive klubbens sjette æresmedlem i historien.

Kurt Nielsen er den sjette person i klubben, der hædres som æresmedlem.

De fem øvrige er Erik Nielsen, Karl Børge Nielsen, Finn Kristensen, Leif "Gulf" Christensen og Birthe Kristensen.

- Skæve er en lille klub med et serie 6 hold på herresiden og et kvinde 7-mands hold, fortæller Michael Eriksson Kristensen.

- I vores "storhedstid" var vi i 1979 oppe i serie 2 i en enkelt sæson, og i 2007 blev klubben for alvor kendt i i tv-serien på TV 2 Nord, der hed "Skæve ben i Skæve" Her var Kurt Nielsen en af hovedpersonerne i serien, slutter Michael Eriksson Kristensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.