Turisme

Skagen-elskere på toppen

Træf på Grenen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Med røde Skagen 365-tørklæder på vej ud mod spidsen.

SKAGEN: Første søndag i november mødes ”Alle der elsker Skagen” på Grenen og danner kæde langs kysten og bliver fotograferet fra luften i en formation, der danner teksten SKAGEN 365.

Det skete også i år men på en dyster baggrund. For der er ikke flere penge i kassen i netværket Skagen 365 - et samarbejde mellem Skagen Turistforening, Skagen Havn, Skagens Museum og Skagen Handelsstandsforening om fastholde Skagen som helårssamfund med turisme året rundt.
Kommunen har hidtil støttet med 300.000 kr., som samarbejdsparterne doblede op. Nu er tilskuddet væk.
- Det er ærgerligt, siger turistchef Lene Kappelborg, for jeg synes vi har forstået at bruge pengene til at nå ud hele året. Vi har brug for at stå sammen, og det forpligtende samarbejde har skabt dynamik.
Bl. a. traditionen med årlig prisuddeling for en særlig indsats for Skagen som helårssamfund er i fare.
Prisen og den tilhørende lysestage af hulsten overrækkes umiddelbart efter træffet på Grenen og tilfaldt i år Brøndums Hotel og dets ejer, Bent Fredberg.
Viceborgmester Peter Nielsen (K) motiverede tildelingen og sagde bl. a., at Bent Fredberg har værnet om den oprindelige atmosfære på Brøndums Hotel og kæmpet for at holde hotellet åbent året rundt - til stor glæde for både skagboer og turister.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.