Skagen sagde ja til turistfusion

Tre turistforeninger skal blive til en

Formanden for Skagen turistforening Ulla Mosich venter nu spændt på om medlemmerne i Sæb y og Frederikshavn siger ja til fusionen.

Formanden for Skagen turistforening Ulla Mosich venter nu spændt på om medlemmerne i Sæb y og Frederikshavn siger ja til fusionen.

SKAGEN:På Skagen turistforenings generalforsamling i går blev det vedtaget, at medlemmerne bakker op om bestyrelsens forslag om at indlede samarbejdet om en fusion.

Skagen, Frederikshavn og Sæby Turistforeningers bestyrelser har i et år arbejdet på at finde den rigtige vej for en konstruktivt og professionelt samarbejde om turistudviklingen for Frederikshavn Kommune.

Den nye turistforenings konstruktion blev forelagt på den først af de 3 turistforeningers generalforsamlinger i går i Skagen og blev vedtaget. Det betyder nu, at man venter i spænding på at både Sæby og Frederikshavn kan se fordelene ved at en fusion kan give større dynamik, større kvalitet og ikke mindst mere værdi for pengene.

- Det her kan kun komme alle turistvirksomheder til gode. Ved samarbejde bliver vi stærkere og dygtigere. Det er naturligvis meget vigtigt, at vi fortsat har fokus på de lokale værdier og brander både Skagen, Frederikshavn og Sæby på de særkender og styrker, hver især har. Med ved arbejdet i en større organisation får vi ved en fusion en væsentlig større styrke, og dermed en større værdi, som vil komme hele området til gavn, siger formanden for Skagen turistforening Ulla Mosich

Sæby turistforening tager stilling til fusionen i morgen og Frederikshavn følger efter på en generalforsamling 4.april

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.