Skagenfiskere overvejer fusion

Færre fiskere og stram økonomi - Skagen Fiskeriforening overvejer fusion med Strandby og Hirtshals

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Svend-Erik Andersen, formand for Danmarks Fiskeriforening, orienterede om de aktuelle fiskeriaftaler og besvarede spørgsmål.

SKAGEN:Skagen Fiskeriforening er måske på vej til en sammenlægning med Hirtshals og Strandby Fiskeriforeninger.

Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende søndag.

Formand Carl Jesper Hermansen luftede idéen på lørdagens generalforsamling på Color Hotel Skagen.

- Alle tre foreninger har et kontor med en lønnet formand. Vi bliver færre fiskere til at betale, så jeg tror, der er mulighed for et godt samarbejde til gavn for alle, sagde Carl Jesper Hermansen.

Skagen Fiskeriforening har i dag kontor på den nye skipperskole på Skagen Havn.

Carl Jesper Hermansen er selv 62 år, og Skagen-fiskernes kontorassistent, Karen Marie Folden, bedre kendt som ”Dydder”, er 67.

- Ingen af os bliver yngre, så vi må prøve at kigge frem i horisonten, og vi er i kontakt med de andre foreninger , siger Carl Jesper Hermansen.

Skagenfiskerne forhandler også med Strandby om en sammenlægning af fiskeripuljerne, og ifølge formanden vil der ligge et forslag klar til afstemning sidst i marts 2013.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden