Skagenfood i Top 3

Skal deltage i finalen i DR’s konkurrence Væxtfaktor 2012

Betina Kühn og Peter Bagge fra skagenfood.dk tog endnu et skridt mod toppen, da de onsdag aften vandt semifinalen i DR’s Væxtfaktor.

Betina Kühn og Peter Bagge fra skagenfood.dk tog endnu et skridt mod toppen, da de onsdag aften vandt semifinalen i DR’s Væxtfaktor.

Skagenfood vandt onsdag aften semifinalen i DR’s konkurrence Væxtfaktor 2012 og er nu videre til finalen. I finalen, der afvikles onsdag den 20. juni i DR Byen, dyster Skagenfood med to andre virksomheder om æren og præmier for i alt 500.000 kr. Finalen vises på DR Penge kl. 21.25 onsdag den 20. juni.

Direktøren: Wauw

- Wauw. Nu venter finalen og vi vil gøre alt for at vinde, siger direktør for Skagenfood, Betina Kühn. - Nomineringen i Nordjylland var en dejlig opmuntring - så vandt vi afstemningen på nettet hvilket var fantastisk – men at vi også skulle vinde vores semifinale og gå videre til finalen er temmelig overvældende.

Et stærkt koncept

Direktøren for virksomheden, der ligger i Strandby, er ikke i tvivl om baggrunden for succesen: - Jeg synes vores koncept er stærkt, vi har en klar strategi og så har vi ressourcerne til at løfte de vækstplaner vi har udarbejdet. - Den slags tror jeg betyder meget for dommerne. At de kan se at vores planer er både holdbare og bæredygtige.

Klar til at gå hele vejen

I finalen skal Skagenfood dyste med en virksomhed, der arbejder med systemer til hospitaler og en anden, der producerer fødevareovervågningsudstyr til landbrug. - Men vi har en chance for at gå hele vejen, og den skal naturligvis forfølges maksimalt, siger Betina Kühn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.