Skagensløbet appellerer til alle

Søndag formiddag afvikler Skagen OK og Motion for 34. gang det traditionsrige løb

De seneste år har mellem 600 og 700 deltaget i Skagensløbet, og det ventes der også til søndagens løb.Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Pressefotograf Kim Dahl Hansen</i>

De seneste år har mellem 600 og 700 deltaget i Skagensløbet, og det ventes der også til søndagens løb.Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Pressefotograf Kim Dahl Hansen

SKAGEN:Skagensløbet er ét af landsdelens traditionsrige motionsløb, og søndag afvikles det for 34. gang med Skagen OK og Motion som arrangør.

Skagensløbet appellerer til alle, uanset om man er konkurrenceløber, motionsløber eller simpelthen bare har lyst til at få en oplevelse i det variererede terræn i Skagen Klitplantage.
Den danner rammen for 6 km og 12 km ruterne omkring Den Tilsandede Kirke og Sandmilen, og desuden passerer deltagerne asfaltveje, skovveje, skovstier og lidt klit og sand.
Også et flot udsyn 360 grader rundt får løberne fra Flagbakken, der er Skagens højeste punkt.
Udover de to løberuter er der også en 8 km rute til stavgang og for gående, hvor man kan have barne- og klapvogne med.
Der er præmier til klassevinderne på de to løberuter samt for største hold og største skolehold.

Elektronisk chip i skoen

Deltagerne tidsregistreres elektronisk ved chips i skoen, og alle får noteret samme starttid, og via Skagen OK og Motions hjemmeside kan man både se resultatliste og udskrive sit diplom. Der kan købes øl, vand, kaffe og kage på stævnepladsen, og mange har madkurven med.

Der er underholdning på stævnepladsen, og mange benytter det som et udflugtsmål.
De senere år har mellem 600 og 700 løbere deltaget i Skagensløbet, og man forventer samme antal til start søndag formiddag klokken 11.00.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.