Skak med skarp koncentration

80 elever med i skoleskak-turnering

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:De unge hjerner blev brugt meget ihærdigt, da der i fredags var skoleskak på Skolegades Skole i Brønderslev. 80 elever fra 3., 4. og 8. klasse dystede i skarp koncentration på kryds og tværs for at sikre sig flest mulige point i turneringen.

- De var dybt koncentrerede. Samtidig er der en masse socialt i det, når de sidder og spiller. 8. klasserne er rigtigt gode til at tage sig af de små, ingen driller - det er meget et gentlemanspil med klare regler. Der er ikke noget, man kan være uenige om, det er god social læring, fortæller Jeppe Gleager, der er en af de tre lærere, der stod bag dagen.

Det er første gang, at skolen holder skakturnering. Forinden har de enkelte klasser øvet og snakket om spillet.

Jeppe Gleager betegner dagen som en kæmpe succes.

- Vi er utroligt overraskede over, at det blev sådan en stor succes. Børnene fangede det bare med det samme - også selve måden at spille på, hvor de skulle udfordre hinanden, fortæller han.

Skolegades Skole var i år ikke en del af den landsdækkende skoleskak-turnering, som også blev holdt fredag.

- I år holdt vi det internt, men næste år kobler vi os på den landsdækkende turnering, hvor vi sender folk videre, fortæller Jeppe Gleager.

Vinderen blev Ali Celiker fra 8. klasse, nummer to blev Emil Algren fra 8. klasse og nummer tre Maja Christensen fra 4. klasse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.