Skal de bemande maskinrummet?

Underskrifter fra to unge spillere kan forme fremtidens centrale midtbane i AaB. Men de skal vise højt niveau

Kasper Ørkild
Kan Oliver Abildgaard være afløser for Kasper Risgård i fremtiden? Arkivfoto: Nicolas Cho
Sport 18. september 2015 06:21

AALBORG: På en uge har AaB skrevet kontrakt med 20-årige Robert Kakeeto og forlænget med 19-årige Oliver Abildgaard. Dermed er der sikret to unge spillere til den centrale midtbane.

Det kunne godt ligne fremtidens afløsere for den nuværende bemanding i AaB’s maskinrum - Rasmus Würtz og Kasper Risgård. Men det er svært at sige nu, lyder det hos AaB-lejren.

- Bliver det dem, er det jo godt og dejligt. Men dem, der skal afløse den duo, skal have et meget højt niveau. Det er stadig for tidligt at se, om de to unge herrer har det, siger Lars Søndergaard.

Troen er der, når AaB-træneren snakker om de to talenter. Men det er ikke alle talenter, som går hele vejen, påpeger han.

Har taget første skridt

- Ja, begge er udviklingsspillere. Men det er ikke alle, der får gennembrud. Det kræver stadig hårdt arbejde, rette sted og rette tidspunkt. Får man endelig chancen, skal man også gribe den, siger Lars Søndergaard.

Og så er spørgsmålet, om en spiller som Oliver Abildgaard, der har nogle superligakampe på CV’et, har grebet chancen. Mens Robert Kakeeto kommer fra kampe på U19- og reserveholdsplan.

- Det første skridt har Oliver helt sikkert taget. Han har ikke skuffet os. Han har gjort det, som man kunne forvente - måske foruden sit mål i debutkampen. Robert er steget helt vanvittigt og har gjort sig fortjent til den her mulighed, slutter Lars Søndergaard.

Han regner med en klar Kasper Risgård til den centrale midtbane, når AaB på søndag møder Brøndby. Men Kasper Risgård har fortsat problemer med lysken og måtte springe over torsdagens træningspas.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...