Frederikshavn

Skal vi sælge ud af arvesølvet?

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Freddy Mathiassen, hal og fritidsleder, Skagen: - Det synes jeg ikke. Man aner jo ikke, hvor mange penge man får i kassen. Og så synes jeg også, at der mangler en samlet plan over hvor behovet for renovering og udbygning er størst. Det er som om man har slået ned på skolerne og rådhuset, men der er også andre institutioner, der trænger til rammer, der kan sikre, deres fortsatte udvikling. Så lad os slå koldt vand i blodet og få lavet en samlet plan. Så kan man jo i mellemtiden sælge Forsyningen og se, hvad den giver. Og så skal politikerne lige huske, at kommunen godt nok hedder Frederikshavn. men den dækker altså også Skagen.

{ FREDERIKSHAVN: Byrådet gambler med kommunens økonomi. Salget af forsyningen skal finansiere massive investeringer i nyt byggeri og renovering af skoler og rådhus. Projekterne sættes i gang, selvom ingen i skrivende stund ved, hvad forsyningen indbringer. Er det sund fornuft eller uanstændigt hasardspil med skatteydernes penge? Det har vi bedt vores nye læserpanel tage stilling til.