Skandale-sanger skal forblive i afvænning

Chris Brown skal fortsætte i behandling, indtil der falder afgørelse i sag om overfald.

Chris Brown må væbne sig med tålmodighed.

Sangeren er nemlig nødt til at forblive i behandling ind til en overfaldssag fra Washington, hvor han er tiltalt, kan komme for retten. Det besluttede en dommer i Los Angeles fredag, skriver CNN.

Chris Brown har allerede tilbragt tre måneder i afvænning, hvor han blandt andet bliver behandlet for stofmisbrug og lærer at tackle sin vrede. Ifølge klinikken har sangeren gjort fremskridt i løbet af sit ophold.

- Brown er nu i stand til at anvende særlige teknikker, som hjælper ham med at tøjle sin trang til at handle ud fra impulser, skiver en af hans læger i en erklæring til retten.

Men dommeren har altså alligevel besluttet, at han vil have godt af at blive på klinikken ind til den 23. april, hvor det igen skal vurderes, om sangerens ophold på afvænningsklinikken skal forlænges.

Sagen begyndte, da sangeren i 2009 erklærede sig skyldig i at have overfaldet sin ekskæreste, sangerinden Rihanna. Det førte til en betinget dom samt krav om samfundstjeneste. Efterfølgende har der været flere sager, hvor sangerens temperament har fået ham til at gå amok. Senest en sag, hvor han er anklaget for at overfalde en mand på gaden i Washington.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.