Skandalestjerne rabler løs på Twitter

Den amerikanske skuespillerinde Amanda Bynes er atter ude med riven blot få timer efter, at hun blev udskrevet fra en psykiatrisk afdeling.

Der er kendisser, der oplever en enkelt skandale i løbet af deres levetid, og så er der dem, der lever med skandalerne som en regelmæssig del af hverdagslivet.

Og så er der Amanda Bynes.

Den amerikanske skuespillerinde har det seneste år haft en mildest talt tumultarisk tilværelse. Senest er det særligt den 28-åriges forældre, der har stået i den spidse ende af hendes verbale pile. Hun har blandt andet beskyldt sin far for at have misbrugt hende som barn.

I forbindelse med en tvangsindlæggelse på en psykiatrisk afdeling den 10. oktober overtog forældrene dog alligevel myndigheden over hendes finanser, men det huer ikke skuespillerinden, der er røget til tasterne gennem det sociale medie Twitter.

- Jeg skal i retten i dag med min advokat for at bevise, at jeg er mere end i stand til at håndtere mit privatliv og finanser, og jeg er stiktosset, tweetede Bynes fredag den 31. oktober.

- Politiet har indledt en sag mod min far - jeg er ikke i stand til at være i samme rum som ham. Han er seksualforbryder og han BURDE VÆRE I FÆNGSEL, fortsatte den frustrerede skuespillerinde.

Amanda Bynes blev ellers udskrevet torsdag den 30. oktober, da lægepersonalet mente, at hun var stabil nok til at blive lukket ud i samfundet. Og om ikke andet virker skuespillerinden opsat på at bevise sit værd over for resten af verden.

- Folk har brug for at høre sandheden om, hvem jeg virkelig er - jeg bliver nødt til at vise dommeren, at jeg ikke har brug for hjælp til at tage beslutninger om min fremtid, tweetede hun.

Konklusionen på retsmødet blev dog, at forældrene indtil videre holder fast i den midlertidige bemyndigelse. Det skriver Toronto Sun.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst