Skandalestjernes voldelige barndom eksponeres i ny bog

Lindsay Lohans mor, Dina Lohan, skriver en bog om, hvordan det er at være udsat for vold i hjemmet.

7. februar 2013 07:00 - Opdateret 7. februar 2013 07:02

Skandalestjernes voldelige barndom eksponeres i ny bog

Lindsay Lohans mor, Dina Lohan, har tidligere indrømmet, at hendes datter er noget utilregnelig.

Men den 50-årige mor har forsvaret sin datters opførsel med de barndomstraumer, som hun angiveligt har været igennem. Ifølge Dina Lohan har Hollywood-stjernen nemlig været vidne til vold i hjemmet, da hun var barn.

Nu vil Lindsay Lohans mor sætte fokus på det voldelige forhold til eksmanden Michael Lohan i den nye bog "A Parent Trapped" - en titel, der spiller på Lindsay Lohans gennembrudsfilm, "The Parent Trap", eller på dansk, "Forældrefælden".

Det fortæller hun i et interview ifølge den amerikanske netside Extra.

- Jeg vil helst ikke tale om det på tv, men jeg har været enlig mor hele mit liv. Jeg har haft forældremyndigheden alene, og mine andre tre børn har ikke haft noget forhold til ham.

- Ja, jeg har været et offer for vold i hjemmet i årevis, så jeg vil gerne være med til at redde eller ændre et liv. Jeg ønsker, at det skal være en nyttig bog, siger Dina Lohan ifølge Extra.

I interviewet fortæller hun ligeledes, at hun har forsøgt at få Lindsay Lohan til at flytte til New York, hvor hun selv bor.

- Jeg har forsøgt at få Lindsay væk fra Los Angeles i fem år. Hun er mere tryg tæt ved familien, siger Dina Lohan i interviewet.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...