Hobro

Skarpt hjørne for teaterkreds

Tilflytter-ægtepar fik lille belønning oveni, da de meldte sig i Teaterkredsen Mariagerfjord

Ægteparret Albert og Gretha Muusholm blev medlemmer nummer 99 og 100 i Teaterkredsen Mariagerfjord og valgte et medlemskab, fordi der er teleslynge på Hobro Theater, hvad Kirsten Hjarnø Mathiassen (th.) her forklarer de to.
	Privatfoto

Ægteparret Albert og Gretha Muusholm blev medlemmer nummer 99 og 100 i Teaterkredsen Mariagerfjord og valgte et medlemskab, fordi der er teleslynge på Hobro Theater, hvad Kirsten Hjarnø Mathiassen (th.) her forklarer de to. Privatfoto

Der er virkelig efterspørgsel efter Teaterkredsen Mariagerfjord, der for længst har udsolgt forestillingen med Anne Marie Helger 2. september. Teaterkredsen har også udsolgt til Teaterturen til København 7. og 8. november med Richard III i Skuespilhuset og med Carmen i Operaen på Holmen. Turen til København ville ægteparret Albert og Gretha Muusholm fra Hobro ellers gerne have været med på. Nu må de nøjes med en gratis frokost på Theaterrestauranten på teaterkredsens vegne. Parret blev nemlig nummer 99 og 100 på medlemslisten og fik i den anledning en frokost foræret af foreningen. - De mange medlemmer er reelt nået på bare tre måneder, idet den nye forening ikke er baseret på medlemslisten fra den gamle Hobro Teaterforening, fortæller Kirsten Hjarnø Mathiassen fra teaterkredsens bestyrelse. - Vi har boet i København og senest 27 år på Sjællands Odde, og har begge steder deltaget i kulturlivet. - Da vi flyttede til Hobro, ledte vi også efter tilbud, og meldte os primært i Teaterkredsen, fordi der er teleslynge på Theatret i Hobro, fortæller Gretha Muusholm og skynder sig at tilføje, at det naturligvis også er nogle gode tilbud, kredsen er kommet med. - Vi ville gerne have været med i København og står da også på venteliste, men ellers skal vi se "Dværgen" af Pär Lagerkvist og "Den lille Prins" med Susse Wold, fortæller Gretha Muusholm. Siden parret meldte sig ind i kredsen, er der kommet yderligere otte nye medlemmer.