Aalborg

Skatecamp er i gang

For sjette år i træk arrangerer Frederikshavn Skøjteforening en ugelang skatecamp i Iscenter Nord, hvor deltagerne er fra syv til 17 år.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Udover Frederikshavn kommer deltagerne fra Aalborg og Esbjerg, og som det ses handler opholdet også om socialt samvær. Foto: Claus Søndberg

Der er mulighed for at træne på eliteplan, men hovedformålet er at skabe en uge, hvor det sociale samvær prioriteres meget højt. Frederikshavn Skøjteforening inviterer børn og unge med fra andre klubber, og denne gang er der deltagere med fra Aalborg og Esbjerg. Dagene går med træning både på og uden for isen, men der arrangeres også spil, leg og hygge. Frederikshavn Skøjteforening vil meget gerne have flere medlemmer, og næstformanden i foreningen, Pernille Dreier, oplyser, at der satses på bredden. - Vi er en lille klub, og vi er hele tiden tiden på jagt efter nye medlemmer. Derfor er det vigtigt, at vi som klub kan tilbyde en sportsgren. hvor alle kan være med, siger Pernille Dreier. Skatecamp i Frederikshavn, der tæller over 50 deltagere, slutter på lørdag.