Danmark

Skattecentre i Nordjylland reddet

Skat nedlægger skattecentre. I dag findes 27 skattecentre rundt om i landet - i fremtiden bliver der 20

(Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2012)

(Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2012)

HELE LANDET: Endnu engang skal medarbejderne i Skat forberede sig på nye adresser.

I fremtiden skal Skat samles på 20 adresser fordelt over hele Danmark.

De 20 centre bliver placeret med tre i Nordjylland, tre i Midtjylland, to i Østjylland, fem i Syddanmark, tre på Sjælland og Lolland-Falster, tre i Hovedstadsområdet og København samt en på Bornholm.

Flytningerne skal være færdige i 2020.

Tidligere skatteminister Holger K. Nielsen (SF) bad sidste år ledelsen i Skat om at udarbejde et forslag til den fremtidige placering af landets skattecentre.

På baggrund af den analyse og oplæg til lokaliseringsplan, har regeringen besluttet, at Skat frem mod 2020 samles på 20 hovedadresser.

I alt vil Skats nye lokalisering berøre omkring 1100 medarbejdere, som fremover vil få en ny arbejdsadresse. Skat oplyser, at der ikke bliver afskediget medarbejdere i forbindelse med dagens beslutning.

- Det har været et afgørende hensyn i kortlægningen af den fremtidige lokalisering, at Skat fortsat skal være til stede i hele Danmark, og at centrene er placeret, så både borgere og virksomheder har gode muligheder for at komme i kontakt med Skat, siger Skats direktør Jesper Rønnow Simonsen.

Beslutningen om nye lokationer betyder også, at Skatteankestyrelsen fremover placeres på adresser i Haderslev, Silkeborg og København.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst