Frederikshavn

Skidt med sneen - nu er julemanden her

Open By Christmas trak mange handlende til Frederikshavn

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Juletræet tændes på rådhustorvet i Frederikshavn.Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Sneen manglede - men den var dog på ingen måde et element, som Frederikshavns handelschef savnede ved Open By Christmas. Nedbør er nemlig lig med færre handlende.

- Så længe der ikke kommer noget ned fra himlen er det godt. For der er rigtigt mange i butikkerne lige nu, sagde Dan Kobberup ved den årlige juletræstænding på Rådhuspladsen.

Rundt omkring i byen var der i den grad ”voldsom trængsel og alarm”. På Kallstorvet, på Fisketorvet, på Kirkepladsen - og i det hele taget bare rundt omkring i gågaderne var der masser af liv.

Det var eksempelvis muligt at få en tur med hestevogn, man kunne gå ind i kirken og høre musik - eller blot lade sig underholde af korsang, mens man gik fra butik til butik og gumlede på nogle af de mange lækkerier, som kunne købes i aftenmørket.

Jo, julestemningen blev for alvor kickstartet i Frederikshavn fredag aften - og hvis du ikke lige nåede forbi, så når du det nok inden jul alligevel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst