Skidt med sneen - nu er julemanden her

Open By Christmas trak mange handlende til Frederikshavn

Claus T. Kræmmergård og Peter Broen
Der var masser af mennesker både på Rådhuspladsen og i butikkerne i Frederikshavn, da juletræet blev tændt fredag aften i forbindelse med Open By Christmas.Foto: Peter Broen
Frederikshavn 28. november 2014 18:10

FREDERIKSHAVN: Sneen manglede - men den var dog på ingen måde et element, som Frederikshavns handelschef savnede ved Open By Christmas. Nedbør er nemlig lig med færre handlende.

- Så længe der ikke kommer noget ned fra himlen er det godt. For der er rigtigt mange i butikkerne lige nu, sagde Dan Kobberup ved den årlige juletræstænding på Rådhuspladsen.

Rundt omkring i byen var der i den grad ”voldsom trængsel og alarm”. På Kallstorvet, på Fisketorvet, på Kirkepladsen - og i det hele taget bare rundt omkring i gågaderne var der masser af liv.

Det var eksempelvis muligt at få en tur med hestevogn, man kunne gå ind i kirken og høre musik - eller blot lade sig underholde af korsang, mens man gik fra butik til butik og gumlede på nogle af de mange lækkerier, som kunne købes i aftenmørket.

Jo, julestemningen blev for alvor kickstartet i Frederikshavn fredag aften - og hvis du ikke lige nåede forbi, så når du det nok inden jul alligevel.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...