Skilsmisseramt Tom Cruise tjener kassen

Tom Cruise er den bedst betalte mandlige skuespiller i Hollywood, viser ny opgørelse fra Forbes.

Skilsmisseramt Tom Cruise tjener kassen

Tom Cruise kæmper for tiden for at beholde forældremyndigheden over datteren Suri, nu da han og hustruen Katie Holmes er gået fra hinanden.

Men midt i skilsmisseproblemerne kan den amerikanske skuespiller glæde sig over, at han er den, der tjener mest i Hollywood.

50 års fødselaren topper nemlig magasinet Forbes' årlige liste over de bedst betalte mandlige skuespillere efter at have opnået fornyet succes i rollen som Ethan Hunt med endnu en Mission Impossible-film.

Den fjerde film i rækken, Ghost Protocol, har nemlig foreløbig indspillet over 700 millioner dollar (4,2 milliarder kroner) på verdensplan.

Og Tom Cruise tjener næsten dobbelt så meget som nummer to på listen, sidste års topscorer Leonardo DiCaprio, der deler andenpladsen med komikeren Adam Sandler.

Således kunne Cruise se 75 millioner dollar - svarende til cirka 442,3 millioner kroner - tikke ind på bankbogen fra maj 2011 til maj i år. Imens blev Sandler og DiCaprio "kun" 37 millioner dollar (218,2 millioner kroner) rigere i det forgangne år.

Nummer fire og fem på listen er den tidligere bryder Dwayne "The Rock" Johnson og Ben Stiller.

Forbes sammensætter listen på baggrund af skuespillernes løn for en rolle, deres andel i en films indtjening, andre forretninger, deres markedsværdi og reklamekontrakter.

De senere år har det mere været Tom Cruises privatliv og glødende engagement i Scientology, der har vakt opsigt i medierne snarere end hans filmkarriere, som mange mente var for drastisk nedadgående.

Og det trak hånende overskrifter, da den dengang nyforelskede stjerne i bar begejstring hoppede op og ned på sofaen i Oprah Winfreys talkshow.

Ifølge Forbes er et af de store spørgsmål nu, hvor mange millioner, Katie Holmes kan få med fra sit fem og et halvt år lange ægteskab, nu da skuespilleren har søgt om skilsmisse og forældremyndigheden over den seks år gamle datter Suri.

Se hele Forbes-listen her: http://www.forbes.com/pictures/mfl45khmg/tom-cruise-4/#gallerycontent

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.