Skilt skuespiller: Sådan kom jeg videre

Skuespillerinden Mandy Moore brugte tid og energi på sig selv efter skilsmissen.

Mandy Moore Free Foto: Free/Susie Jay, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons

Mandy Moore Free Foto: Free/Susie Jay, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons

Selv om tiden efter en skilsmisse er hård, så bliver det ifølge Hollywood-skuespillerinden Mandy Moore nemmere dag for dag.

Det skriver People Magazine.

Skilsmissen mellem skuespillerinden, der er kendt fra film som "Prinsesse eller ej" og "A Walk to Remember", og musikeren Ryan Adams faldt på plads i juni sidste år, og efterfølgende har Mandy Moore brugt en masse tid og energi på sig selv.

- Lige efter var det vigtigt for mig at fokusere på mig selv, og hvad der gjorde mig glad. Motion, at være sammen med venner og bare fortsætte med at leve livet, siger hun til People Magazine.

- Der er mange mennesker, der er i den samme situation, og det bliver nemmere, som tiden går, fortsætter hun.

Den 32-årige Hollywood-stjerne fortalte sidste år kort efter skilsmissen, at hun netop så frem til at bruge en masse tid og energi på sig selv.

- Jeg synes, at jeg har brugt en god portion af de seneste år på at skyde al min energi ind i mit liv og mit forhold. Nu er det på en måde ikke en del af mit liv længere. Jeg tror ikke, det er et tilfælde, at nye muligheder har åbnet sig op, og jeg er i stand til at fokusere på mig selv igen, fortalte hun dengang til People Magazine.

Ryan Adams og Mandy Moore blev gift i marts 2009, men kærligheden mellem parret holdt ikke. I juni sidste år gik skilsmissen igennem.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.