Skindstegt helleflynderfilet

Med sprøde aubergineruller, basilikumpure og pure af mild chili

600 g helleflynderfilet 12 blade forårsrulledej 3 bagte auberginer (halveres og bages ved 125 grader i 75 min.) 1 skalotteløg 1 bdt. frisk basilikum 0,5 dl pinjekerner Citronskal 2 røde peberfrugter 1 mild chili Olivenolie Hvidvinseddike 100 g frisk japansk tang - eller udblødt Lidt soja Lidt sesamolie Ristede sesamfrø Fremgangsmåde: Fisken skæres i fire passende stykker og steges på hed pande - på skindsiden krydres med salt og peber. Auberginekødet skrabes ud af auberginerne og sauteres med finthakket skalotteløg, olivenolie og friskhakket basilikum - krydres med salt og peber. Fyldes i forårsrulledej som forårsruller og steges enten i ovn ved 185 grader eller i hed olie. Peberfrugter bages i små stykker i gryde og tilsættes olivenolie - senere lidt hvidvinseddike. Bages igennem med chili og blendes til fin, rød pure - smages til med salt og peber. Basilikum blendes med olivenolie, pinjekerner, citronskal og efter behag lidt gedefeta.Frisk tang marineres med soja, sesam, olivenolie og lidt ristede sesamfrø.