Skistjerne vinder World Cup efter tarmsmerter

Formidabelt comeback af Vonn

Lindsey Vonn var tilbage på toppen i styrløbet i Lake Louise. Foto: Scanpix

Lindsey Vonn var tilbage på toppen i styrløbet i Lake Louise. Foto: Scanpix

LAKE LOUISE: Den amerikanske skidronning Lindsey Vonn slog fredag sin position fast på toppen af den alpine scene, da hun vandt sæsonens første World Cup-løb i Canada.

Ved styrtløbet i Lake Louise i hjertet af de canadiske Rocky Mountains slog hun et hul på hele 1,73 sekunder ned til nummer to på podiet.

- Det var utrolig hårdt, og jeg var meget nervøs her til morgen. I går havde jeg det ikke godt nok til at træne, men jeg vidste, at alle holdt øje med mig, og jeg kunne ikke trække mig, siger Lindsey Vonn, der har vundet flere World Cup-titler og vinter-OL i 2010.

Dårlige vejrforhold drillede løbsarrangørerne, som måtte udsætte den alpine konkurrence i tre timer på grund af tåge og dårlig sigtbarhed.

- Jeg pressede mig selv til et lave et godt løb, selvom jeg er langt fra min bedste form, og pisten heller ikke var god. Det var en glædelig overraskelse, lyder det fra den 28-årige skiløber efter sejren.

Lindsey Vonns sæson begyndte skidt: Hun fik en håndskade, og for lidt over to uger siden blev hun indlagt på et hospital i Colorado med kraftige smerter i tarmen.

Skistjernen gennemgik adskillige undersøgelser under indlæggelsen, men det er fortsat uvist, hvad der udløste de voldsomme smerter.

Ud over de helbredsmæssige udfordringer fik hun også afslag på sin store drøm om at konkurrere med mændene på pisterne. Afslaget skuffede både det amerikanske og det canadiske skiforbund.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden