Skjern Håndbold sikrer sig kræftramt dansker

Skjern Håndbold har skrevet kontrakt med den tidligere landsholdsspiller Daniel Svensson.

Skjern Håndbold sikrer sig kræftramt dansker

Skjern Håndbold får i den kommende sæson glæde af den skudstærke bagspiller Daniel Svensson, som den vestjyske klub henter i bundesligaklubben TuS N-Lübbecke.

31-årige Daniel Svensson, der har otte landskampe på cv'et, har underskrevet en et-årig kontrakt, der træder i kraft den 1. juli.

- Daniel er en komplet håndboldspiller, der med sit drive og fighterhjerte bliver et stort aktiv og et farligt våben for os, siger bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Og Daniel Svensson, der også er en habil forsvarsspiller, glæder sig til at tørne ud for de tidligere danske mestre.

- Jeg synes, at Skjern spiller hurtigt, positivt og spændende håndbold, der er sjovt at se på. Det glæder jeg mig til at blive en del af og videreudvikle, siger Daniel Svensson.

I øjeblikket kæmper den bomstærke bagspiller dog med meget mere alvorlige ting. I marts offentliggjorde Daniel Svensson, at han havde fået konstateret kræft. Han er lige nu under kemobehandling i Tyskland.

Hans agent, Mads Winther, fortæller dog til TV2, at behandlingen går godt, og at Svensson regner med at være klar til at spille håndbold igen i den kommende sæson.

Daniel Svensson har en fortid i Ajax Farum, FCK Håndbold, AaB Håndbold og spanske Toledo BM.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.