Skjern-profil: Det ser sort ud for os

Henrik Møllgaard var helt nede i kulkælderen efter Skjerns 23-28-nederlag ude til Team Tvis Holstebro.

Nogle nederlag er sværere at kapere end andre. Og Skjern-spilleren Henrik Møllgaard var træt af det hele efter onsdagens 23-28-nederlag til Team Tvis Holstebro.

- Jeg står i arenaen i Holstebro og synes, at verden er noget lort. Vi kan ikke spille håndbold. Jeg synes, at det ser aldeles sort ud.

- Men der er en ny dag igen i morgen, og så må vi arbejde hen mod kampen mod GOG, siger Henrik Møllgaard.

Team Tvis overhalede med sejren Skjern i slutspilsgruppen. Team Tvis har nu fem point, GOG og Skjern har fire point, mens Århus Håndbold ingen point har. Kun de to bedste hold går videre til semifinalerne.

- Det er trist at tabe til Tvis, og det er noget rigtigt lort at tabe til Tvis i slutspillet. Det gør, at vi lige pludselig hænger efter nu.

- Det var ikke et resultat, vi kunne bruge til noget som helst. Tværtimod. Vi kunne ellers have lagt alt presset over på Tvis.

- Men nu er det os, som skal til GOG og vinde ovenpå en periode, hvor vi spiller ad helvede til, og hvor vi ikke vinder nogen kampe. Nu har vi lige pludselig ryggen mod muren.

- GOG har lang tid til at kigge frem mod den kamp. Vi har landsholdet og alt muligt andet bøvl, som gør, at vi fandeme skal stramme os an, hvis vi skal vinde, siger Henrik Møllgaard.

Den danske landsholdsspiller er usikker på, om Skjern har det, der skal til i øjeblikket.

- Puljen er fuldstændig åben, og det er heller ikke værre end, at vi vinder puljen, hvis vi vinder resten af vores kampe.

- Men det bliver ikke, som vi leverer lige nu. Der skal ske nogle ting. Og det kan jeg godt frygte for lige nu, siger han.

Skjern var på forhånd bedømt til at være favoritter til at gå videre til semifinalerne, men det er ikke så sikkert mere.

- Det ville være ganske uacceptabelt, hvis vi ikke går videre. Både med det hold vi har og det spil, vi har leveret. Men vi har selvfølgelig fortjent at få sommerferie tidligt, hvis vi ikke kan vinde vores kampe.

- Jeg er godt nok træt af det lige nu, for der er en overhængende risiko for, at vi ikke spiller semifinaler om et par uger, lyder det fra Henrik Møllgaard.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst