Skjern rydder vejen for ny målmandsduo i næste sæson

Til sommer er det slut. Målmanden Magnus Dahl forlader Skjern Håndbold efter to år i klubben.

DAHL Foto: Free/Skjern

DAHL Foto: Free/Skjern

Lørdag skrev den rutinerede Skjern-målmand Søren Pedersen under på en ny toårig kontrakt.

Den 30-årige keeper skal i de kommende sæsoner danne målmandsduo med det 19-årige stortalent Emil Nielsen, der skifter fra Århus Håndbold til Skjern til sommer.

Dermed står det klart, at den norske keeper Magnus Dahl kommer i overskud, og han stopper derfor i den vestjyske klub efter indeværende sæson.

- Jeg respekterer klubbens beslutning. Det taler til min fordel, at målmandssituationen er afklaret så tidligt på sæsonen, og det vil jeg gerne takke klubben for.

- Jeg må tage tingene til efterretning og vurdere min fremtid sammen med familien, siger Magnus Dahl til klubbens hjemmeside.

Magnus Dahl, der ankom til den vestjyske klub tilbage i 2015, er indstillet på at afslutte den korte Skjern-karriere med manér.

- Jeg er oprigtigt stolt over at spille i Skjern, men jeg er ikke færdig endnu. Min mission er ikke fuldendt. Jeg skiftede til Skjern med målsætningen om at vinde medaljer, og den ambition er intakt, siger Magnus Dahl.

Carsten Thygesen, der er bestyrelsesformand i Skjern, ønsker Magnus Dahl og familien al det bedste i fremtiden.

- Vi håber, vores veje skilles med medaljer om halsen, siger Carsten Thygesen.

Magnus Dahl har tidligere optrådt i Paris Saint-Germain og Atlético Madrid. Nordmanden har spillet 53 landskampe for det norske landshold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.