Skjern tager stor skalp og er videre i Champions League

Skjerns håndboldherrer vandt en flot sejr på udebane over makedonske Metalurg Skopje i Champions League.

Mens KIF Kolding København bliver ved at tabe i Champions League, så fortsætter Skjerns håndboldherrer med at hente sejre.

Søndag gik det ud over Metalurg Skopje, som hjemme i Makedonien tabte med 24-25. Skjerns afgørende mål blev sat ind af Morten Balling et minut før tid.

Dermed er Skjern videre fra gruppespillet og skal spille to playoffkampe om at nå frem til 1/8-finalen som enten etter eller toer i gruppe D.

Lige nu er Skjern placeret på andenpladsen i gruppen med 13 point efter ni kampe - blot et point efter førerholdet Motor Zaporozhye.

I første halvleg gik Skjern fra 9-9 til en føring på 13-9, men smed lidt af forspringet inden pausefløjt, så stillingen var 13-11 til det danske mandskab.

Skjern begyndte bedst i anden halvleg og kom foran med fem mål, men fire makedonske scoringer i træk bragte Metalurg tilbage i kampen ved stillingen 18-17 til jyderne.

Rutinerede Kasper Søndergaard og Thomas Klitgaard skabte lidt ro på spillet igen med en scoring hver, så Skjern kom foran 20-17.

I den periode havde Bjarke Christensen en afbrænder af de helt store, da han ramte forbi et tomt mål, efter at Metalurg i undertal havde satset ved at tage målmanden ud.

I den anden ende af banen diskede Skjern-keeper Søren Pedersen op med nogle vigtige redninger.

Alligevel var Metalurg ved at skabe kontakt for første gang siden stillingen 9-9. Makedonerne reducerede til både 20-21 og 21-22.

Lasse Mikkelsen øgede til 23-21, men Metalurg reducerede endnu en gang og skabte stor spænding om resultatet ved både 23-23 og 24-24.

Efter Morten Ballings første scoring i kampen til 25-24, så var Metalurg i angreb længe, men det endte med et forsøg langt over mål i de sidste sekunder af opgøret.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.