Skjern-træner: Succes i dansk håndbold går gennem KIF

Torsdag spilles første finalekamp om DM-guldet i håndbold mellem Skjern og KIF Kolding København.

Skjern Håndbold står over for den forsvarende mester, når vestjyderne torsdag på hjemmebane møder KIF Kolding København i den første DM-finale.

Skjern-træner Ole Nørgaard er bevidst om, at de grønblusede skal spille op til deres bedste, hvis mesterholdet skal udfordres.

- Alle ved, at man skal forbi Kolding, hvis man skal vinde noget i dansk håndbold. Uden en toppræstation fra os bliver det meget svært, siger Ole Nørgaard.

I semifinalen mødte Skjern Bjerringbro-Silkeborg, og vestjyderne lagde flot ud med at slå BSV med seks mål i den første kamp på hjemmebane.

Også i finalen mod Kolding har Skjern hjemmebanefordel i første kamp, men det er ikke noget, Skjern-træneren tænker meget over.

- Det spekulerer jeg egentlig ikke så meget i. Jeg tænker ikke på, hvad vi får i første kamp. Vi skal spille derudaf, og så ser vi, hvad det ender med, forklarer han.

KIF må betegnes som favoritter, men Skjern har imponeret i slutspillet, og Ole Nørgaard har opskriften på, hvordan guldet skal sikres.

- Der er mange ting, der skal lykkes, hvis man skal slå Kolding. Man skal have styr på deres forsvarsspil, deres sammensatte angreb og deres store individualister.

- Indtil det modsatte er bevist, har vi en chance, siger han.

Den tidligere landsholdsback fra Skjern, Kasper Søndergaard, løb på banen i den anden semifinale mod BSV efter at have haft et længere skadesforløb.

Søndergaard pådrog sig tidligere på sæsonen en skade i ryggen, som han kom sig over hurtigere end forventet.

- Jeg kan sige, at Kasper fik lidt kamptræning mod BSV, og det er da klart, at han ikke er i kampform. Men han er mere klar til at spille nu, end han var i semifinalerne.

Første finalekamp fløjtes i gang torsdag aften klokken 21 i MCH Messecenter i Herning. Returopgøret spilles søndag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.