Skjern var tæt på overraskelse i Frankrig

Det blev til endnu et nederlag til Skjern i EHF Cuppen. Montpellier afgjorde kampen i sidste minut.

Skjerns håndboldherrer havde revanche til gode, da de søndag spillede ude i EHF Cuppen mod franske Montpellier. I februar tabte Skjern med tre mål hjemme til franskmændene, på fransk grund endte det med en hjemmesejr på to mål.

27-25 sluttede det til Montpellier anført af en velspillende målmand i Thierry Omeyer.

Afgørelsen faldt dog først til allersidst. Skjern kæmpede flot for deres europæiske liv i turneringen og indhentede flere gange betragtelige franske føringer.

Faktisk var Montpellier foran både 10-4 og 20-16, men i begge omgange kom Skjern tilbage. 25-25 viste måltavlen med et minut igen, men hjemmeholdet fik scoret, hvorefter Skjern mistede bolden, og så kunne tilskuerne i det franske juble.

Med nederlaget er Skjerns chance for at gå videre minimal. Det danske hold har efter tre nederlag og en enkelt sejr stadig en teoretisk chance, men alt tyder på, at denne sæsons europæiske eventyr slutter med gruppespillet.

Skjerns Lasse Mikkelsen scorede fem gange i søndagens kamp, og trods nederlaget glædede han sig over den fine indsats.

- Når Omeyer har over 20 redninger, så er det så godt som umuligt at vinde en kamp med ham som modstander.

- Vi spillede rigtig godt, og det var en fed kamp. Vi holdt farten oppe stort set hele tiden og pressede dem på den front. Vi kom frem til masser af chancer, men vi fik ikke scoret nok, siger Lasse Mikkelsen til Skjerns hjemmeside.

Skjern har to kampe tilbage i gruppespillet.

- Selv om vi kun har to point, synes jeg, at dagens kamp beviste, at vi er berettiget til at være med her. Der er et stort potentiale i holdet. Vi har ikke slet ikke toppet endnu, siger Lasse Mikkelsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.