Skjold Sæby og FfI delte i drama

Jævnbyrdigt lokalslag endte 2-2, og der var også et rødt og fem gule kort i matchen på Sparekassen Vendsyssel Arena

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:Med 600 tilskuere på Sparekassen Vendsyssel Arena blev der sat tilskuerrekord, da Skjold Sæby og FfI tørnede sammen i et rigtigt lokalbrag i fodboldens Jyllandsserie, og de fik en både tæt og dramatisk dyst at se med 2-2 som et passende facit.

Trods et rødt og fem gule kort var kampen ikke specielt hårdt spillet, men de mange udvisninger fik i høj grad indflydelse på kampen.
- Og det ærgrer og irriterer mig voldsomt, at gule kort i Jyllandsserien udløser ti minutters udvisninger, tordner FfI-træner Lennart Bak.
- Mod Skjold Sæby blev begge hold ramt af hårdt dømte advarsler, og da vi samtidig i anden halvleg blev tildelt et rødt kort, måtte vi i en periode spille otte mod 11.
- Det giver en meget ujævn kamp til frustration for både spillere, trænere og de mange tilskuere, og derfor har jeg også sendt en mail til DBU, hvori jeg forsøger at gøre dem klart, hvor forkert det er med ti minutters udvisninger i Jyllandsserien, og hvor meget de ødelægger spillet, siger Lennart Bak.

FfI i front ved pausen

Skjold Sæby fik kampens første store mulighed, hvor et skud blev hamret på overlæggeren.

Otte minutter før pausen kom FfI foran 1-0, da Thomas Sørensen tog chancen et godt stykke udefra og sendte bolden op i venstre målhjørne.
Kort før pausen headede Theis Vad bolden ind til 0-2 efter et hjørnespark.
- I anden halvleg kom Skjold stærkt og overtog spillet, så uafgjort var et fair resultat efter et lokalslag, hvor vi med tre debutanter kunne være indsatsen bekendt, lød det fra FfI-træneren.

Udligning på straffespark

Blot et par minutter inde i anden halvleg fik hjemmeholdet reduceret til 1-2, da Patrick Nødgaard resolut scorede.

Knap midtvejs i halvlegen faldt udligningen, da Skjolds Jacob Christensen blev nedlagt bagfra af FfI’s Carsten Reinert.
Straffespark til hjemmeholdet og rødt kort til FfI’eren. Udligningen til 2-2 sørgede Jens Lorenzen for.
- Desværre dummede vi os efterfølgende med et par ti minutters udvisninger, og selv om vi havde mest spil i slutfasen, formåede vi ikke at tilspille os de store chancer, og derfor måtte vi nøjes med et enkelt point, sagde Skjold-leder Jens Hansen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.