Sæby

Skjold Sæby tæt på point mod tophold

Divisionsreserverne fra Hjørring tog stikket hjem med 2-0 sejr

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det blev lige ved og næsten for de blå fra Skjold Sæby.Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Divisionsreserverne fra FC Hjørring har fået en rigtig flot sæsonstart i Jyllandsserien, og heller ikke et ellers godt kæmpende mandskab fra Skjold Sæby kunne forhindre HI i at tage sejr nummer to - denne gang med cifrene 2-0.

Første halvleg var dog målløs, trods et pænt overtag til hjemmeholdet.
- Skjold Sæby stod rigtig godt på banen især i de første 45 minutter, hvor de gjorde det svært for os, siger HI-træner Ole Søndergaard.
Det lignede nærmest en målløs kamp indtil midten af anden halvleg, hvor Tobias Ørtoft fra kanten af feltet forsøgte sig med sit kolde venstreben, og overraskende smuttede bolden under Skjold-keeper Stefan W. Henriksen og i mål til 1-0.
- Det var faktisk lidt synd for ham, for keeperen havde stået fremragende indtil da, siger Ole Søndergaard.
Gæsterne fra Skjold Sæby lurede hele tiden på chancen i et godt kontraspil, men generelt havde holdets nye, litauiske spiller, Gintas Podelis, det svært ene mand i front.

Solid Skjold-defensiv

Skjold Sæby havde igennem store dele af kampen succes med en solid defensiv, som HI havde svært ved at lukke op, men fem minutter før tid lykkedes det dog for Patrick Pedersen at afgøre kampen definitivt med en scoring til 2-0.

- Skjold Sæby havde stor ære af kampen ikke mindst taktisk, men vores navnestærke trup tog altså alligevel stikket hjem til sidst, siger Ole Søndergaard.
Han havde divisionsspillere som Rune Frantsen, Mike Jones, Mads Østergaard og keeper Mads Aastrup til rådighed, ligesom flere tidligere divisionsspillere var med i truppen.

Ærgrelse hos Skjold

Hos sæbynitterne ærgrede man sig lidt efter nederlaget, selv om leder Jens Hansen erkender, at HI var bedst.

- De ligner et tophold og har en meget stærk trup, men alligevel ærgrer vi os over, at de kommer foran 1-0 på et forkølet skud på et tidspunkt, hvor vi ellers var ved at have det psykiske overtag.
- Vi må dog også erkende, at vi kun havde meget få lidt tilfældige chancer i kampen, så på den baggrund var sejren til HI også i orden, siger Jens Hansen.
I går aftes efter denne sektions deadline var divisionsreserverne fra Hjørring igen i aktion på udebane mod Hornbæk SF, mens Skjold Sæby i aften møder Lindholm IF´s andethold på hjemmebane.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.