Skjold tryllede og vandt i futsal

Sæbynitterne satser for fjerde år i træk på en plads i DM-finalestævnet

Skjold Sæbys Paw Værnhøj får fyret kanonen af i opgøret mod Nørskovlund.Foto: Henrik Louis

Skjold Sæbys Paw Værnhøj får fyret kanonen af i opgøret mod Nørskovlund.Foto: Henrik Louis

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

SÆBY:I de sidste tre sæsoner har Skjold Sæby spillet sig helt frem til DM-finalestævnet i futsal med placeringer som nummer to, tre og fire, og sæbynitterne fik også en god start på denne sæson ved at vinde to kampe i Sæby Fritidscenter i Liga Vest.

Det skete med sejre på 7-3 over Nørskovlund IF og 3-0 Søhus Stige.
I kampen mod Nørskovlund IF var starten en anelse rodet, da begge hold skulle se hinanden lidt an.
Det var derfor også logisk nok et kontraangreb, som gav Skjold en føring efter 6-7 minutters spil. Det var Skjolds målmand, som fandt Paw Værnhøj på et langt udkast, hvorefter Skjold-spilleren sikkert passerede Nørskovlunds målmand til 1-0.
Efter det mål så Skjold sig ikke tilbage, og det blev hurtigt 5-0, inden første halvleg var slut.
Ved en føring på 5-0 ved halvleg mistede kampen naturligvis sin intensitet. Det lykkedes endvidere for Nørskovlund at reducere til 5-1, hvorefter det blev 6-2 og 7-2 for til slut at ende på 7-3 til Skjold.

Stævnefinale

Søhus Stige vandt sit første opgør over Nørskovlund med 4-3, og der var derfor lagt op til en stævnefinale mellem Skjold og Søhus Stige.

Der var ikke gået mere end 20 sekunder af kampen, før Tobias Overlade fandt Paw Værnhøj med en flot tværpasning, og så førte sæbynitterne 1-0 og dermed var en drømmestart for Skjold-drengene en realitet.
Resten af kampen forløb meget lige, og Søhus Stige var tæt på en scoring flere gange, hvor indersiden af stolpen blandt andet redder for Skjold.
Den næsten scoring faldt først syv minutter før slutfløjtet, hvor Skjold erobrede bolden i forsvaret og efterfølgende satte et godt kontraangreb i gang, som Tobias Overlade afslutter til 2-0. Nørskovlund pressede dog fortsat på, men efter en timeout af Skjold sørgede brødrene Overlade for den afsluttende scoring til 3-0. Tobias stod for oplægget, mens Daniel stod for pletskuddet.
Der var i øvrigt god opbakning til Skjold-spillerne i Sæby Fritidscenter, og samtidig havde stævnet besøg af Futsal-landsholdets assistenttræner, Adolfo Rodriquez, som var i det nordjyske for at se på de jyske spillere.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk