Nibe

Skoda udfordrer Olsen-filosofi

Han besidder en evne til at skabe nyt liv i kriseramte mandskaber: Henrik Skoda. Tidligere træner i Aalborg KFUM, Aalborg Chang, Nr. Sundby Boldklub og nu Nibe Boldklub.

Han besidder en evne til at skabe nyt liv i kriseramte mandskaber: Henrik Skoda. Tidligere træner i Aalborg KFUM, Aalborg Chang, Nr. Sundby Boldklub og nu Nibe Boldklub.

NIBE:- Der skal være plads til tredje halvleg, understreger Nibe Boldklubs træner for førsteholdet fra årsskiftet, Henrik Skoda, der ikke lægger skjul på, at han er mere til skæve indfaldsvinkler end administration. - Der skal være tænding og intensitet såvel under træning som i kampe, men også masser af plads til sjov, siger Henrik Skoda, der nu har fornyet lyst til træner-tjansen efter et par års pause. Måske var bare tanken om en ny træner nok til at hæve niveauet på grønsværen, da Nibe Boldklub sensationelt bankede Viby 4-1 i weekenden, og bevarede en i hvert fald teoretisk chance for at overleve i jyllandsserien. Den 46-årige overtager rollen som indpisker 1. januar. Han arbejder i Aalborg Kommunes ældre- og handicapforvaltning, deler avis med Pia og er far til Frederikke og og Julius, der går i henholdsvis 6. og 1. klasse på Gl. Hasseris Skole. Han startede sin trænerkarriere i Aalborg KFUM efter en aktiv karriere i Aalborg Chang og førte klubben klubbens førstehold fra serie 5 til serie 2, inden Henrik Skoda overtog ansvaret for Nr. Sundby Boldklubs andethold. Efter et par sæsoner som assistenttræner i Nr. Sundby for Erik Jensen og Jens Tang Olsen tiltrådte Henrik Skoda som træner for førsteholdet, der var dumpet ned i danmarksssrerien. Den nye træner erkender, at chancerne for at spille sig ud af en nedrykning fra jyllandsserien er absolut minimale for Nibe Boldklub trods weekendens overraskende storsejr. - Nedrykning skaber dog mulighed for at opbygge et nyt hold i ro og mag, kommenterer den kommende førsteholdstræner. Flemø