Sæby

Skønhed og velvære hos Line

Ny hudklinik er netop åbnet på Hjulmagervej i Sæby og her kan kunderne også få en weekendtid

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Med ansigtslampens lys og forstørrelsesglas, kan man komme helt tæt på eventuelle hudproblemer.

Er der noget, Line Schjønning ved noget om, er det hudpleje, velvære og massage.

Kort sagt, alt hvad der er godt for din hud og dine fødder - og får dig til at føle dig godt tilpas.

Den 41-årige kosmetolog har taget den autoriserede uddannelse i 2001 og siden opdateret uddannelsen.

- Siden har jeg arbejdet på kontorer i Frederikshavn, men drømmen om egen klinik har altid været der. For et par år siden var jeg så heldig at arbejde som kosmetolog hos Birgitte Brusen i forretningen. I det halve år blev jeg sikker på, at det var dét, jeg fremover ville beskæftige mig med, fortæller Line Schjønning.

Erhvervserfaringen var ikke spildt på hende.

- Det gav mig det sidste skub, og nu er klinikken pludselig en realitet.

Schjønnings Hudpleje på Hjulmagervej 40 er indrettet i en separat del af privatboligen, og her giver Line Schiønning behandlinger af ansigtshud, hænder, laver bryn og vipper, lægger masker, giver fodpleje og massage af skulder og ryg.

Der er en helt konkret grund til, at Line har valgt at have klinik hjemme.

- Det sparer mig for høje huslejer, hvis jeg skulle leje mig ind et sted i byen, og det betyder at jeg til gengæld kan give kunderne supergode tilbud i form af billigere behandlinger. Jeg vil vove den påstand, at jeg er ca. 30 pct. billigere end mine kolleger, afslører Line Schjønning.

Hun er også ret nem at få en tid hos - i hvert fald endnu. Ikke, fordi hun er ny, men fordi hun har et meget afslappet forhold til faste arbejdstider. På den gode måde.

- Jeg tager kunder ind både sidst på eftermiddagen og først på aftenen. Og så kan folk også få tider lørdag og søndag formiddag. Det koster ikke ekstra, fordi det er weekend eller sent på dagen. Masser af mennesker kommer jo sent hjem fra arbejde - skal hente børn, købe ind og lave mad. Derfor har de jo alligevel behov for at kunne få en behandling. Og sidder man søndag formiddag og får lyst til at få en ansigtsbehandling, er jeg her også. Ja, hvis jeg da ikke allerede er optaget af en anden kunde, smiler Line Schjønning.

Og på de få dage, hun har haft åbent, har hun allerede haft kunder hver eneste dag. Så noget tyder på, at de skæve arbejdstider virker.

- Jeg bruger også udelukkende rene, økologiske produkter i behandlingerne. Det er et princip for mig. Når du har med noget så følsomt som hud at gøre, ville det - i mine øjne - være fuldkommen forkert at putte kemi på en nyrenset hud. Netop kemien kan jo ofte være grund til at folk har hudproblemer, siger Line Schjønning.

Hun sætter ekstra god tid af til kunderne.

- Det skal være afslappende at få behandling her, uden at en ny kunde tripper udenfor, og jeg skal kigge på klokken. En del af selvforkælelsen i hverdagen er jo netop, at have god tid - når vi nu er så fortravlede. Kunderne skal gå lettede, afslappede og forfriskede herfra, siger hun.

Og Schjønnings Hudpleje er ikke svær at bestille tid hos. Det er blot at gå ind på Facebook, hvor kunden bestiller direkte hos Line - og der står også telefonnummeret.

- Og en hjemmeside er også på vej, det er blot gået så lynende stærkt, siden jeg åbnede, slutter Line Schjønning.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.