- Skønt med fest uden sprut og narko

Hele holdet fra Samuels Gård i Oksbøl sendes hjem, hvis blot én dummer sig

Joa­chim Møl­ler Pal­le­sen fra ban­det ¿9 Mil Til Net­to¿ er så stolt over at have fun­det et så fæn­gen­de, nyt navn til grup­pen, at han ikke kan lade være med kon­stant at gøre re­kla­me for grup­pen. Til ven­stre ses band­med­lem John Niclassen.

Joa­chim Møl­ler Pal­le­sen fra ban­det ¿9 Mil Til Net­to¿ er så stolt over at have fun­det et så fæn­gen­de, nyt navn til grup­pen, at han ikke kan lade være med kon­stant at gøre re­kla­me for grup­pen. Til ven­stre ses band­med­lem John Niclassen.

AALBORG:- Det er bare skønt at være til en stor musikfestival uden sprut og narko. Den fælles udmelding kommer fra bandet '9 Mil Til Netto' der tæller tre medlemmer. Musikerne er den 17-årige John Niclassen, der spiller trommer, den 15-årige Joachim Møller Pallesen på guitar og vokal og den 16-årige Oliver Kristensen, ligeledes guitar og sanger. Bandet kommer fra fritids- og ungdomsklubben Samuels Gård i Oksbøl. De tre unge fyre har det nemlig særdeles godt med, at øl, sprut og narko er bandlyst til festivalen. Efter deres opfattelse ville det ikke være den samme type fest, hvis det f.eks. var tilladt at indtage alkohol under arrangementet. Kort proces - Og der skal også være handling bag ordene om, at det er forbudt, og at det får konsekvenser, hvis nogen alligevel forbryder sig mod forbuddet, siger de videre. Klubmedarbejder Erik Jensen, Samuels Gård, siger til NORDJYSKE, at klubben har nultolerance, hvis nogen af de unge fra Oksbøl, bryder reglerne. - Der bliver gjort kort proces, hvis nogen så meget som blot lugter af øl eller spiritus. - Vi deltager denne gang med et halvt hundrede unge, og hvis vi afslører nogen i at bryde reglerne, så bliver hele holdet omgående sendt retur til Oksbøl, fastslår Erik Jensen. Får det ikke sjovt - Og vedkommende, der måtte have forbrudt sig, får det nok ikke så sjovt efterfølgende i Oksbøl, tilføjer han. Han understreger dog, at man aldrig har grebet nogen i at bryde reglerne. Ifølge klubmedarbejderen har Samuels Gård deltaget i musikfestivalen igennem alle årene, og det er efterhånden en fast indarbejdet tradition, at man skal til Aalborg. - Vi synes, at det er et knippelgodt arrangement, og det vil vi gerne støtte op bag, lyder hans kommentar. Gruppen '9 Mil Til Netto' stod ellers opført i festivalens program med navnet 'Flødeagtig'. Men det er fortid nu. Komisk hard-rock Bandets medlemmer fortæller, at de har været med i Aalborg før, men det er første gang, at de skal optræde på scenen. - Vi har eksisteret som band i ca. halvanden måned med navnet 'Flødeagtig', men for en uge siden fandt vi ud af, at det var tid til et nyt navn, og så faldt vi for navnet '9 Mil Til Netto', siger de tre unge fyre med et smørret grin. Bandet med det nu mundrette navn spiller ifølge eget udsagn komisk hard-rock. torben.andersen@nordjyske.dk