Skole sagde farvel med festival

Det blev en sjov og festlig afsked med Ørnevejens Skole

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

legepatruljen er gået på ferie, så man må trøste sig med pølse og brød.

På Ørnevejens Skole har man affundet sig med tingenes nye tilstand - at skolen skal lukke efter 97 år. Skolens elever og lærere holdt i sidste uge en ordentlig ”Farvel-Ørnevejen-Festival” - og vejret var supergodt til alverdens aktiviteter på sportspladsen og i skolegården.

- Det blev en fantastisk glad dag. Vi håber, at vi på en eller anden måde kan gøre et tilsvarende arrangement til en fast tradition på den nye skole, Nordstjerneskolen, fortæller en af de lærere, der har været med til at arrangere festivalen, Tanja Muhlig Andreasen.
271 børn fra 0.-9. klasse deltog i festivalen. 142 elever forberedte sig til det, der for dem, var årets højdepunkt, nemlig dimissionen.
50 lærere, ni pædagoger og otte andre medarbejdere siger nu farvel til Ørnevejens Skole.
Ørnevejens Skole skal fra august huse 1.-5 klasserne fra Ørnevejens Skole, Hånbækskolen og Munkebakkeskolen.
Samtidig begynder fem nye 0.-klasser på Hånbækskolen, mens alle 6.-9. klasserne skal være på Munkebakkeskolen. Det nye 10. klassecenter indrettes på Hånbækskolen.
Til nytår er alle 0.-9. klasser fra de tre nuværende skoler samlet på den nye skole, Nordstjerneskolen.
På farvel-festivalen var der underholdning med Peder & Stoffer, zumba for alle og 10. klasse. Der var aktiviteter som dåsekast, flødebollemaskine, sækkevæddeløb, hoppeborg, fiskedam og meget meget mere.
Et af højdepunkterne var da skolens leder, Tanja Munch, lod sig overtale til at blive ”slået i vandet” to gange. Et andet klimaks indfandt sig, da politi og brandvæsen kom med deres biler.
Og så der da også både popcorn, pølser og is til alle.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.