Skolebørn optræder i seniorbiograf

Elever fra friskolen i Hellum synger til Seniorbiografens julearrangement

De 27 elever fra Hellum Fri glæder sig til at skulle optræde for gæsterne i Seniorbiografen, til højre skoleleder Else Mølgaard. Privatfoto

De 27 elever fra Hellum Fri glæder sig til at skulle optræde for gæsterne i Seniorbiografen, til højre skoleleder Else Mølgaard. Privatfoto

SKØRPING:Traditionen tro er der et specielt julearrangement i Seniorbiografen, og det holdes i år onsdag 4. december, hvor man får besøg af et herrekor fra Aalborg og 27 elever fra Hellum Friskoles 2.-6. klasse.

Hellum Friskole startede i august 2012 og har i dag 43 elever. De har netop haft en temauge med sang og musik fra hele verden og vil i Seniorbiografen præsentere et afrikansk inspireret program, men også en kendt dansk julesang.

Eleverne skal optræde ved julehyggen i festsalen på KulturStationen efter filmen, og bagefter kommer det rytmiske herrekor ”Voices in Modern” fra Aalborg. Koret har 10 medlemmer og et alsidigt repertoire.

Julefilmen i år er ”En sang for Marion”, en rørende historie om en livsglad kvinde, som er gift med en knudemand. Hun synger i det lokale kor, og han kører hende pligtskyldigst derhen, men nægter at gå med inden for. Han synes, korsang er noget pjat. Hun bliver alvorligt syg, men insisterer stædigt på at opretholde sit sociale liv.

Seniorbiografen oplyser, at der kun er få billetter tilbage.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.