Skolechef er til dialog og sparring

34-årige Diana Lübbert Pedersen er pr. 1. maj Jammerbugts nye Skole- og dagtilbudschef

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:Der var ingen slinger i valsen, da der skulle ansættes ny skole- og dagtilbudschef i Jammerbugt Kommune. Et enigt Økonomiudvalg har godkendt indstillingen fra ansættelsesudvalget.

Diana Lübbert Pedersen starter i sin nye stilling i Jammerbugt 1. maj. Hun kommer med en stor portion erfaring i bagagen. Hun var ansat i Randers Kommune som stedfortræder for skolechefen og har de sidste otte år arbejdet med strategisk udvikling af skole- og dagtilbud, herunder et kompetenceforløb for ledere, lærere og pædagoger.

Hun har også været projektleder for ny skolestruktur og pædagogisk udviklingschef og har stor erfaring i arbejdet med budgetter.

- Jeg har haft en direkte dialog og sparring med skolelederne og arbejdet med en bred vifte af opgaver. Min lederstil er kendetegnet ved en medinddragende tilgang, hvor jeg sætter fælles kurs og samtidig værner om det decentrale ledelsesrum, siger Diana Lübbert Pedersen.

Privat bor Jammerbugt Kommunes nye Skole- og dagtilbudschef i Aalborg og fritiden bruges på rejser og oplevelser med venner og familie - blandt andet er Cuba blevet besøgt. Ellers dyrker hun fitness, løbetræner og læser en god bog i sofahjørnet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden