Gjøl

Skoleleder med hjerne og hjerte

Matematik-geniet Lars Salomonsen er ny leder af Gjøl Skole. Han afløser pensionerede Karin Svensson

48-årige Lars Salomonsen er ny skoleleder på Gjøl Skole.Privatfoto

48-årige Lars Salomonsen er ny skoleleder på Gjøl Skole.Privatfoto

GJØL:Et enigt ansættelsesudvalg har ansat den nye skoleleder på Gjøl Skole. Det bliver den 48-årige Lars Salomonsen, der har første arbejdsdag fredag 1. maj.

Lars Salomonsen kommer fra en stilling som lektor i matematikdidaktik ved UCNs læreruddannelse i Aalborg.

Han videreuddannede folkeskolelærere i matematik, underviste studerende i matematik og i praktik, samt deltog i udviklings- og forskningsprojekter. Tidligere har han 17 års erfaring som folkeskolelærer.

- Som skoleleder vil jeg være åben, autentisk og engageret med hjertet på rette sted. Jeg vil gå foran i arbejdet. Jeg synes, at dialog er vigtigt, og det at være lyttende og nærværende er også vigtigt for at komme tæt på elever, forældre og medarbejdere. Jeg tror på, at relationer og kommunikation er altafgørende for at kunne forstå hinanden og samarbejde om og med en fælles vision. Jeg kan godt lide mangfoldighed og kompleksitet i opgaverne og at gøre en forskel, og det vil jeg for Gjøl Skole, siger Lars Salomonsen.

De sidste tre år har Lars taget to kandidatmoduler på DPU (Institut for Uddannelse og Pædagogik) - en i pædagogisk forskning og udviklingsarbejde samt en i matematikkens didaktik. Desuden har han taget et mastermodul omkring evaluering af organisationer og læringsprocesser på Aalborg Universitet.

Privat bor Lars i Aalborg sammen med sin kone Tine.

De har tre børn på 10 år, 19 år og 22 år.

Fritiden tilbringes ofte i sommerhuset i Lønstrup, hvor Lars nyder en rask løbetur, en dag med fiskestangen eller en tur ved Vesterhavet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.