Skolevæsen

Skoleledere fritstillet

Ballade på Gl. Hasseris Skole får nu et usædvanligt efterspil

Balladen om arbejdsmiljøet på Gl. Hasseris Skole får nu et temmelig usædvanligt efterspil. Både skolens leder og viceleder er nemlig blevet fritaget for tjeneste.

Balladen om arbejdsmiljøet på Gl. Hasseris Skole får nu et temmelig usædvanligt efterspil. Både skolens leder og viceleder er nemlig blevet fritaget for tjeneste.

HASSERIS:Skoleleder Susanne Zimmer og viceskoleleder Torben Pedersen er fritaget for tjeneste, indtil deres forhold er afklaret.

Sådan kort og kontant lyder det i et brev til elever og forældre fra Gl. Hasseris Skole i Aalborg, hvor skole- og kulturforvaltningen har taget stilling til, hvilke tiltag der skal iværksættes for at få skolen ind i en positiv udvikling.

Udskældt rapport

Det sker blandt andet efter en undersøgelse og rapport om arbejdsmiljøet på skolen. Rapporten, som ser lavet af Mercuri Urval, er blandt andet blevet kritiseret af forældrene i skolebestyrelsen, som valgte at trække sig i slutningen af januar. Og derfor skal der - udover en ny skoleledelse - også findes nye medlemmer til skolebestyrelsen i løbet af de næste tre måneder.

Behov for ændring

- Det er forvaltningens opfattelse, at Gl. Hasseris Skole er en skole med mange ressourcer. Der er et højt fagligt ambitionsniveau blandt medarbejderne, en stærk vilje til udvikling, og der sker mange positive aktiviteter på skolen. Blandt andet mediepatruljen, særlige idrætstilbud og mange musikalske aktiviteter. Imidlertid er det forvaltningens vurdering, at der er behov for at ændre på skolens ledelsesteam, fordi skolen har behov for at få tilført nye ledelsesmæssige ressourcer, hedder i brevet til forældrene.

Michael Sørensen, der hidtil har været skoleleder ved specialskolen Egebakken, konstitueres i stillingen som skoleleder på Gl. Hasseris Skole. Stillingen som viceskoleleder afklares snarest muligt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst