Skolelever ønsker sig en park i Snedsted

Snedsted Skoles overbygning deltog i innovationskonkurrence

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SNEDSTED:Både børn, unge og voksne i Snedsted ville have glæde af at kunne mødes i en hyggelig park. Det mener en flok store drenge fra Snedsted Skole, som i går fik udpeget deres forslag om en ny bypark som et af vinderprojekterne i en innovationskonkurrence, som hele skolens overbygning har deltaget i.

De cirka 180 elever fra skolens ældste klasser var i november inviteret på en 24-timers innovationscamp på Thisted Handelsgymnasium. Her var der foredrag, film og oplæg til gruppearbejde på tværs af klasserne. Udfordringen var at komme med forslag til, hvordan man gør Snedsted til et bedre sted at bo.

Gruppe to, bestående af Magnus Nielsen, Anders Malle, Martin Dinitzen og Rasmus Yde Larsen står bag ideen om en park. Den skal indeholde træer, buske, blomster og springvand, borde og bænke, en legeplads, junglesti og en bålplads.

- Vi mangler et sted i Snedsted, hvor alle aldersgrupper kan komme, mener Anders Malle, 9.b.

Gruppen foreslår, at parken kan etableres ved byens anlæg.

Den anden vindergruppe, der fik onsdag overrakt præmie i form af biografbilletter, er gruppe 24, bestående af Mai Iversen Nielsen, Maja Rysgaard Villadsen, Camilla Winther Hansen, Maiken Bukhave og Ninna Bang Jensen.

Deres projekt går derfor ud på at markedsføre Snedsted for unge børnefamilier ved at sætte fokus på innovation og kreativitet i både børnehave og skole.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.