Skolestart på Sallingsundbroen

Dueholmskolen bød nye elever fra Glyngøre Skole velkommen

Helle Mogensen
Eleverne i 6. klasse på Glyngøre Skole cyklede i går til Sallingsundbroen, hvor de præcist på midten blev modtaget af en deputation fra Dueholmskolen, hvor eleverne begynder efter sommerferien. Derefter satte flokken kursen mod Nykøbing, hvor eleverne havde deres første møde med de nye klassekammerater. Foto: Leif Kristiansen
Morsø 25. juni 2014 15:28

MORS: I går morges cyklede eleverne i 6. klasse på Glyngøre Skole til Sallingsundbroen, hvor de præcist på midten blev modtaget af en deputation fra Dueholmskolen i Nykøbing. Også i år har samtlige elever i 6. klasse - 14 i alt - nemlig valgt at tage overbygningen på Dueholmskolen frem for Roslev Skole.

Med viceskoleinspektør Claus B. S. Hansen i spidsen og formanden for skolebestyrelsen, Erik Borregaard, som bagstopper cyklede flokken til Dueholmskolen, der skal danne ramme for elevernes undervisning de næste tre år.

På græsplænen foran Dueholmskolen stod skolens 6. klasseelever parat til at tage imod de nye klassekammerater, der også talte elever fra M. C. Holms Skole, Nordmorsskolen, Sydmors Skole og Børnehus samt Ørding Friskole - i alt 141 nye børn. Eleverne blev delt op i seks klasser og præsenteret for deres klasselærer. Herefter stod den på orienteringsløb på og omkring skolen, så de nye elever også fik set blandt andet 10’eren, gymnasiet og kunststofbanen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...